Usluge

Jako volim kada sam nekome potrebna, posebno ako se radi o pisanju. S tim u vezi, angažuj me da pišem:

  • Skripte (U srednjoj školi, a kasnije i na Višoj, skupljala sam najvažnije informacije iz udžbenika, malo ih dorađivala, a posle štampala. Koristila sam skripte da bih sebi olakšala učenje, a kada su i drugi primetili da ih imam pozajmljivala sam ih. Na Višoj sam ih prodavala, jer bi mi ih naručivali. Volim da kucam na tastaturi, tako da ako trebam za skripte – angažuj me.)
  • Pisane prezentacije (Završila sam kratak kurs za Copywriting i već sam pisala nekoliko tekstova koji prezentuju firme, a njih možeš naći ovde. Takve prezentacije su višenamenske – za mail, za ‘about’ stranicu, za info o firmi… Angažuj me i u kratkom roku ćeš dobiti svoju prezentaciju.)
  • Prevođenje sa engleskog (Već sam prevodila duge i kratke tekstove sa engleskog, među kojima je i jedan film čiji prevod možeš naći ovde. To sam uradila, jer film nije imao svoj prevod, a smatram da je izuzetno kvalitetan i da ljudi na ovim prostorima zaslužuju da znaju takve informacije. S tim u vezi, prevodim članke koji obrađuju slične teme, o pojedincu, a možeš ih naći ovde.)

Kontaktiraj me putem mail-a: manaoart@gmail.com i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.  

Na blogu postoji i posebna kategorija o noktima i u njoj objavljujem svoje radove, kao i sve što znam o noktima. Možeš zakazati svoj termin za ulepšavanje noktiju putem ove FB stranice, odgovaram odmah. Takođe, na istoj FB stranici možeš zakazati i ostale tretmane kao na primer: Dubinsko čišćenje pora; Depilacije; Masaže; Pedikir… Poseti stranicu i zaprati nas. 😉

Advertisements