Ja sam

Marina, drago mi je. Dobila sam ime po kumi i dete sam iz devedesete. Okruglo.

Neko sam ko je odrastao u dva grada, a rodio se u trećem. Ali, sve u Srbiji.

Od Februara 2016-te vodim ovaj blog, mada više volim da ga nazivam mojim kutkom. Ovde sam nekako ušuškana, skupljam ono što radim. Inače, pišem od malena. Ranije su to bile klinačke ljubavne priče, a sada su uključene i druge teme.

Takođe, volim da šijem. Ručno, doduše. Volim da crtam, i plešem. Jako volim da plešem. Ali, na svoj način i solo. 🙂

Volim umetnike, slobodne duše. Volim kada se sa nekim razumem na keca, i kada sve u odnosima ide spontano. Volim duhovite ljude. Volim inteligentne ljude. Takođe i kreativne, inicijatore i snalažljive ljude. Volim ljude od reči, ljude od poverenja.

Volim šumu više od plaže, jer ima manje Sunca i puno drveća. Volim drveće i ptičice koje cvrkuću. Nije da ne volim Sunce, nego ne smem da se čvarim zbog puno mladeža. A i ajkula se plašim.

Volim sove, pse i pomalo mačke. Imala sam 5 pasa do sad, i svaki je bio poseban na svoj način. Trenutno pauziram od ljubimaca, ali bih volela da jednog dana imam mačku Maine Coon. Fascinira me njen izgled, flegmatičnost, umiljatost i veličina.

Volim i kada sam nekome potrebna, volim i kad nekog usrećim. Posebno volim kada trebam nekome za posao, kao što je pisanje tekstova za sajt, na primer. Ili za pisane prezentacije kroz elektronsku poštu. Ili za pisanje skripti, udžbenika, prevod sa engleskog… Za bilo koji posao koji podrazumeva pisanje.

Kada zatrebam, možete me naći na manaoart@gmail.com kako bismo dogovorili saradnju.

Radujem se novim izazovima i obavljam ih u kratkom roku! 🙂

Uživajte u mom kutku, neka vam bude ultra zanimljivo.

Srdačan pozdrav,

Marina 😉