Nešto o meni

Bez obzira što nemam niti jedan post na engleskom, blog nosi englesko ime zbog mog prošlog nick-a (En Joy – znam da se piše sastavljeno, al odvojeno je fora). Čuvam uspomenu na staro ime i poručujem da se u blogu uživa 😉

Inače, zovem se Marina. 🙂 Dobila sam ime po kumi i dete sam iz devedesete. Okruglo.

Neko sam ko je odrastao u dva grada, a rodio se u trećem. Ali, sve u Srbiji.

Od Februara 2016-te vodim ovaj blog, mada više volim da ga nazivam mojim kutkom. Inače, pišem od malena. Ranije su to bile klinačke ljubavne priče, a sada su uključene i druge teme.

WP_20161112_070

Da bi čovek imao malu predstavu o meni moram reći da volim umetnike, slobodne duše. Volim kada se sa nekim razumem na keca, i kada sve u odnosima ide spontano. Volim duhovite ljude. Volim inteligentne ljude. Takođe i kreativne, inicijatore i snalažljive ljude. Volim ljude od reči, ljude od poverenja.

Volim šumu više od plaže, jer ima manje Sunca i puno drveća. Volim drveće i ptičice koje cvrkuću. Nije da ne volim Sunce, nego ne smem da se čvarim zbog puno mladeža.

Volim sove, pse i pomalo mačke. Imala sam 5 pasa do sad, i svaki je bio poseban na svoj način. Trenutno pauziram od ljubimaca, ali bih volela da jednog dana imam mačku Maine Coon. Fascinira me njen izgled, flegmatičnost, umiljatost i veličina.

Volim i kada sam nekome potrebna, volim i kad nekog usrećim.

7290_614569701889814_206522031_n

 

Pored pisanja bavim se i ulepšavanjem noktiju gel lakom i nadogradnjom. U ovoj kategoriji možeš saznati dosta o noktima.

 

 

Kada zatrebam, možete me naći na manaoart@gmail.com kako bismo dogovorili saradnju.

Radujem se novim izazovima i obavljam ih u kratkom roku! 🙂

Uživajte u mom kutku, neka vam bude ultra zanimljivo.

Priče   Razmišljanja    Korisno za život     Izgubljeno-Nađeno    Pisane prezentacije

Srdačan pozdrav,

Marina 😉

Advertisements