Nešto o meni

Bez obzira što nemam niti jedan post na engleskom, blog nosi englesko ime zbog mog prošlog nick-a (En Joy – znam da se piše sastavljeno, al odvojeno je fora). Čuvam uspomenu na staro ime i poručujem da se u blogu uživa 😉

Inače, zovem se Marina. 🙂 Dobila sam ime po kumi i dete sam iz devedesete. Okruglo.

Neko sam ko je odrastao u dva grada, a rodio se u trećem. Ali, sve u Srbiji.

Od Februara 2016-te vodim ovaj blog, mada više volim da ga nazivam mojim kutkom. Inače, pišem od malena. Ranije su to bile klinačke ljubavne priče, a sada su uključene i druge teme.

WP_20161112_070

Da bi čovek imao malu predstavu o meni moram reći da volim umetnike, slobodne duše. Volim kada se sa nekim razumem na keca, i kada sve u odnosima ide spontano. Volim duhovite ljude. Volim inteligentne ljude. Takođe i kreativne, inicijatore i snalažljive ljude. Volim ljude od reči, ljude od poverenja.

Volim šumu više od plaže, jer ima manje Sunca i puno drveća. Volim drveće i ptičice koje cvrkuću. Nije da ne volim Sunce, nego ne smem da se čvarim zbog puno mladeža.

Volim sove, pse i pomalo mačke. Imala sam 5 pasa do sad, i svaki je bio poseban na svoj način. Trenutno pauziram od ljubimaca, ali bih volela da jednog dana imam mačku Maine Coon. Fascinira me njen izgled, flegmatičnost, umiljatost i veličina.

Volim i kada sam nekome potrebna, volim i kad nekog usrećim.

piskaranje

Posebno volim kada trebam nekome za posao, kao što je pisanje tekstova. Ili za pisane prezentacije kroz elektronsku poštu. Ili za pisanje skripti, udžbenika, prevod sa engleskog… Za bilo koji posao koji podrazumeva pisanje.

7290_614569701889814_206522031_n

 

Pored pisanja bavim se i ulepšavanjem noktiju gel lakom i nadogradnjom. U ovoj kategoriji možeš saznati dosta o noktima.

 

Kada zatrebam, možete me naći na marina1090m@gmail.com kako bismo dogovorili saradnju.

Radujem se novim izazovima i obavljam ih u kratkom roku! 🙂

Uživajte u mom kutku, neka vam bude ultra zanimljivo.

U njemu možete naći izmišljene i istinite priče, moja razmišljanja, istraživanja korisna za život pojedinca, kao i odlomke iz meni omiljenih knjiga.

Srdačan pozdrav,

Marina 😉

Advertisements