Završni rad sa kursa Copywriting-a

Da Vam lice bude sveže i koža zahvalna

Svim osobama je potrebna nega lica, i zimi i leti. Kad je hladno koža lakše puca, jer je hladan vazduh isušuje. Kad je toplo, takođe zbog spoljašnjih uticaja, mogu nastati problemi na licu u vidu gnojnih čepova. Sve to može sprečiti pravilna nega lica.

Mi smo tu za Vas, i bilo da je problem Vaše kože veliki ili mali, rešićemo ga u prijatnom ambijentu našeg salona.

Važno je da znate da se sav toksičan sadržaj oko nas skuplja u porama u kojima gnoji i pretvara se u bubuljice. Jedan od problema su izuzetno uporne akne koje ostavljaju trajne ožiljke na licu ukoliko nisu profesionalno tretirane. Isto tako, dehidrirana koža, preuranjene bore i fleke od sunca u većini slučajeva sputavaju i ne dozvoljavaju da se osećate udobno u sopstvenoj koži. Moguće je da ste probali sve što Vam je palo na pamet, ali se stanje ne menja. Obratite se stručnoj osobi koja se lako nosi sa ovim problemima.

Za sve postoji rešenje

Opustite se i dopustite nama da dubinski očistimo Vaše pore. Koža će prodisati i biti Vam zahvalna, a šminkanje će postati izuzetno lako. Bubuljice i bore će se prorediti ili čak potpuno nestati, a i sa flekama od sunca možete da se oprostite. Zbog Vaše čiste i blistave kože bićete izuzetno zadovoljni.

Na stotine klijenata različitih starosnih doba rešili su probleme lica kod nas, i preporučili naše usluge svojim prijateljima. Uspeli smo da rešimo hronične upale, dehidriranost, fleke od sunca i solarijuma, kao i nešto blaže oblike iritirane kože. Klijenti se kod nas vraćaju kako bi koristili ostale usluge salona uživajući u našem prijatnom ambijentu.

“Često se zamislim pa ne primetim da stalno pipam lice, zbog čega mi izlaze bubuljice koje ostanu dugo prisutne, ako ne odem kod Mime da ih sredi. Svaki put dobijem vrhunsku uslugu i savete. Volim da dolazim, jer se između ostalog kod nje opustim i zaboravim na vreme. Ukloni mi sve bubuljice, čak i one koje nisu lako vidljive. Izuzetno sam zadovoljna i ne bih je nikad menjala. Preporučila sam je celoj porodici, i svi idemo kod Mime uživajući u njenim uslugama.”– Lea, 25 godina.

Dođite i Vi, jer po pristupačnoj ceni možete dobiti čisto lice u potpunosti. Ne morate više kupovati skupe kozmetičke preparate, jer ćemo mi eliminisati upalne procese i dati Vam uputstva za kućnu negu.

Iskoristite sve naše mogućnosti

Nudimo visok kvalitet sa mogućnošću plaćanja na rate ako se odlučite za nekoliko usluga u jednom danu. Uz tretman radimo prijatnu masažu lica, kao i oblikovanje obrva. Nudimo besplatne kontrole na kojima Vas dodatno savetujemo o kućnoj nezi. Zakazujemo tretmane tako da možete planirati svoje vreme. Jedan tretman lica traje okvirno dva sata, u zavisnosti od problematike.

Imamo sve što Vama treba

Profesionalna kozmetičarka sa iskustvom od preko 10 godina uspešno neguje sve tipove kože. Radimo sa visoko kvalitetnom kozmetikom poznatih proizvođača, kao što su Biodroga i Afrodita. Poznavanje dermatologije i višegodišnje iskustvo omogućavaju profesionalan pristup, pa tako dolazi do rešenja problema. Uvek smo na usluzi klijentu, a najveće zadovoljstvo nam pruža Vaš širok osmeh.

Zbog stručnog kadra rizik je minimalan, te Vam garantujemo očekivane rezultate. Ova usluga ne toleriše greške, ali ako ipak neku primetite, iako se to nije događalo, dopunu tretmana možemo uraditi besplatno.

Osvežite lice kod nas

Kada razgovarate sagovornik Vas gleda u lice, stoga nemojte dopustiti da zasmeta poneka bubuljica, ili iritacija od suve kože. Stotine zadovoljnih klijenata potvrđuju da se osećaju lepše i čistije već posle prvog tretmana. Zakažite Vaš tretman do 15. Jula 2017. i dobićete na poklon losion za čišćenje lica nakon jutarnjeg umivanja.

Uslužno osoblje će se dubinski pozabaviti Vašim porama tako da Vam koža lica dugo ostane zahvalna, sveža i privlačna.

Salon “Mirjana Mima” se nalazi u blizini centra Novog Sada, tačnije na Grbavici. Nazovite, ili pošaljite SMS, na broj telefona 063/688120 i zakažite svoj tretman na vreme. Takođe nas pratite na Facebook stranici kako biste bili u toku.

Advertisements

Komentariši

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s