Studio ulepšavanja “Nails Master”

Drage naše dame,

Mi postojimo zbog vas i zbog toga želimo da vam pružimo vrhunski kvalitet po najpristupačnijim cenama. Kao brend, tu smo već 5 godina i zahvaljući vašem poverenju rastemo iz dana u dan.

Možda ste se nekad pitale gde možete dobiti profesionalnu uslugu ulepšavanja za sve prilike, i to na jednom mestu? Da li ste možda poželele da se na tom mestu toliko opustite zaboravljajući na vreme i svakodnevnicu? Više ne morate da tražite, jer ćete u našem studiu za ulepšavanje po pristupačnim cenama dobiti sve što ste godinama tražile. Visok kvalitet proizvoda, iskustvo od 15 godina i stotine zadovoljnih i stalnih klijenata govore o tome koliko smo ozbiljni u svemu što vam nudimo.

Pridružite se i budite zadovoljne, jer mi imamo rešenja za vaše nokte, kao i za kožu vaših stopala, a takođe radimo i profesionalno šminkanje. Svesni smo da važne prilike zahtevaju pristojan i savršen izgled, tako da ćemo mi opravdati vaša očekivanja.

Uspostavili smo saradnju sa poljskim brendom “AllePaznokcie” čiji proizvodi u potpunosti odgovaraju našim zahtevima i tako smo osnovali brend pod nazivom “Nails Master”. Proizvodi koji su ispunili najviše standarde Evropske Unije stigli su i do Srbije preko nas, te vam sa ponosom predstavljamo visoko kvalitetne gelove po pristupačnim cenama koje možete naći na našem prodajnom sajtu.

Isti naziv nosi i studio za ulepšavanje u blizini centra Novog Sada u kom ste dobrodošle svakog radnog dana od 15 do 20 časova. Kako biste mogle da planirate svoje vreme preporučujemo da nam se javite na broj telefona 064/4414151 i zakažete svoj termin, pa tako bez čekanja dobijete najlepše nokte u gradu.

Radimo sve tehnike nadogradnje, ojačavanje vaših prirodnih noktiju, kao i nail art. Posebnu pažnju poklanjamo i vašim stopalima, kao i šminkanju vašeg lica postojanom šminkom, tako da se možete satima bezbrižno zabavljati. Nudimo dnevne i večernje šminke, takođe poljskim brendom visokog kvaliteta.

Ali, ni to nije sve! Za one dame koje su posebno zadovoljne našom uslugom ulepšavanja noktiju i koje žele da se bave ovim poslom organizujemo obuke: bazne, napredne i nail art. Takođe, s vremena na vreme organizujemo radionice za sve naše polaznike koji žele da se podsete tehnika ulepšavanja noktiju, i da nauče nove. Informišemo vas pravovremeno o svemu na našoj Facebook stranici. Sve što treba da uradite je da nas pratite radi mnogo korisnih informacija koje pristižu iz dana u dan.

Iskoristite sve naše ponude, i priuštite sebi profesionalno ulepšavanje.

Budite lepe i zadovoljne uz Nails Master.

Srdačan pozdrav,

Vaš Nails Master

 

Advertisements

Komentariši

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s