5 znakova da radiš za Univerzum, a verovatno ih nisi svestan, tj. svesna

by Higher Perspectives 


Da li ti je neko rekao da imaš čisto srce? Da li drugima ostavljaš utisak tople i brižne osobe? Ako je odgovor na oba pitanja da, onda najverovatnije radiš za Višu silu, Boga, Univerzum, Tvorca, kako god ti je draže. Ima još znakova da saznaš da li je to tačno, a ovde su izdvojeni oni najupečatljiviji. Baci pogled, i napiši u komentaru svoje mišljenje. 🙂

1. Divno se osećaš kada slobodno vreme provedeš sam

Vreme provedeno u samoći za tebe nikada nije bilo izgubljeno, ni kad si bio dete, a ni sada kad si već odrastao. Uživaš u izolaciji, jer je za tebe izuzetno lako da pokupiš tuđa raspoloženja; upijaš ih kao sunđer uglavnom ne svojom voljom.

2. Želiš da pomažeš ljudima

Radnici Svetla su na Zemlji da bi je izlečili. Kako god to zvučalo, ipak je tako. Pritom se misli na probleme u svetu kao što su moć, rat, glad i njima slične.

3. Poštuješ ceo život

Moguće da nailaziš na ljude koji zlostavljaju životinje na bilo koji način, a posebno ako ih kolju da bi jeli njihovo meso, i to sve izaziva u tebi mučnine. Prosto znaš da je sav život na Zemlji vredan našeg poštovanja, i da mi nismo zapravo mesojedi. Takođe i uništavanje životne sredine u tebi izaziva najveći bunt, jer u suštini želiš da zaštitiš sav život na ovoj planeti.

4. Buntovan si i ne osećaš da se uklapaš u okolinu

Buniš se protiv autoriteta, a na vlast i nametnute kulture gledaš sa nepoverenjem. Osećaš se kao čudak u celom društvu. To je ok, jer kada bolje pogledaš na mnogo načina je ovakva civilizacija zapravo destrukcija, a to je u direktnoj suprotnosti sa tobom.

5. Osećaš jedinstvo sa Univerzumom

Na primer, kada pogledaš u noćno nebo osećaš se mirno. Osećaš se kao da si odmah stigao kući gde je toplo i bezbedno. Diviš se onome što vidiš, i osećaš da je poenta celog tvog postojanja da promovišeš bolji način življenja.

Pa, jesi li i ti taj, tj. ta? 🙂

Prevela sa ovog sajta

Advertisements

Komentariši

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s