Naučnici otkrili… Ali kako?!

Rekli su da imaju dokaze da su žene sa malim grudima mnogo inteligentnije od onih sa velikim. Mozgala sam kako su došli do tog zaključka, jer zaista fizički izgled nije merilo uma. Stoga sam se malo i našalila…

Možda su poređali one sa velikim i one sa malim grudima i rekli im da skoče u vodu, pa ona koja pluta znači ima dosta praznog prostora, a ova koja počne da pliva znači da mora da razmišlja kako da ne potone. Dakle, devojkama sa malim grudima mozak radi efikasnije, dok je devojkama sa velikim malo zakržljao, jer ne dolaze u situaciju da razmišljaju o plivanju npr. Ili kad treba da legne – gravitacija je sama vuče.

A šta ako se sudare kolima devojka sa velikim i devojka sa malim, pa iskoči airbag. Kako će ova sa velikim da izađe iz auta, jadna pa zaglavila se. Ova sa malim grudima se uveliko snašla i pozvala policiju na uviđaj, pa kad oni vide da se ova druga zaglavila… Šta se onda desi?

Heroji priskaču u pomoć, pipkaju na sve strane, ali ne da se velika. Skiči, histeriše, pazi na sise! Zar joj nije bilo lakše da malo razmisli i nađe način kako da sama izađe?!

Garant su naučnici negde videli veliku devojku kako trči na autobus pa skontali kako to glupo izgleda kad ti grudi skaču levo-desno-gore-dole. Videli su i malu pa skontali da je stigla na autobus, dok se ova velika još uvek bori sa gravitacijom.

Šalu na stranu, devojke sa velikim ne moraju mnogo da se trude da bi privukle muškarca kog žele, jer se muškarci ipak pre zaljube u ono što vide nego u ono što čuju. Devojke sa malim moraju da budu inteligentne, ako žele da ih neko od njih primeti. Tako su život provele čitajući knjige, posećujući kulturna dešavanja, i informišući se o raznim stvarima, pa čak i o onima koje ih baš i ne zanimaju. Sve se to dešava dok velike provode vreme ispred ogledala diveći se svojim oblinama.

Šta ako su im dali da reše IQ test. Zamisli sedi devojka sa velikim i dok se ona snalazi kako da se namesti da bi videla papir ispred sebe, ova sa malim ga je već rešila.

Šta na kraju ostaje nego da neki naučnik zaključi da su ove sa malim inteligentnije od onih drugih. Mada ove sa velikim, kada bi svoje atribute koristile kao držač za knjigu, možda bi izbile naučnicima te argumente iz glave…

 

Advertisements

Komentariši

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s