Ovako izgleda kada se zaljubiš u ‘staru dušu’

by Higher Perspectives


Stare duše (one koje su se više puta reinkarnirale) su zaista neverovatni partneri koje ikada možeš imati. Imaju duboku perspektivu i svoje živote žive na krajnje neobične načine. Ali, šta to znači za tebe koji voliš jednu takvu dušu?

1. Voliš nekoga ko teži filozofskim razgovorima

Stare duše su mislioci. One nemaju vremena da razgovaraju o tračevima ili bilo kojim površnim stvarima. Oni žele kvalitetne, stimulišuće razgovore. Pripremi se za to!

2. Voliš nekoga ko bi da deli životne lekcije

Stare duše ne dolaze ovde kao sveznalice, već uče lekcije kao i svi ostali. Ali, one su veoma pažljive u tom učenju, i idu do tančina. Takođe žele da podele sa celim svetom to što su naučili.

3. Voliš nekoga ko će ti biti podrška

Stare duše žele da svedoče najboljim verzijama sebe, i tebe. Čak iako misle da je ono što radiš pomalo budalasto, podržaće te u tome, mada će izraziti svoje mišljenje.

4. Voliš nekoga ko ne igra ‘ljubavne’ igrice

Stare duše nisu staromodne toliko da očekuju cvet na prvom sastanku, ili tako nešto. Ali definitivno ne igraju igrice zavođenja, već su prilično direktne.

5. Voliš iskrenu osobu

One su iskreni ljudi, neće te lagati dok te gledaju u oči, posebno ne oko nekih sitnica. To ponekad može biti neprijatno, ali one inače ne pakuju u ukrasni papir kada iskazuju svoja osećanja.

6. Voliš nekoga ko je čudan i kreativan

Stare duše su ona vrsta koja je stalno negde u blizini, pa makar i u nekom drugom obliku. One znaju kako da se zezaju i tome prepuste. Prilično su smešni i zabavni čudaci. Ako znaš neku takvu osobu, čuvaj je! 😉

7. Voliš inspirativnu osobu

Na kraju krajeva, stare duše dolaze na Zemlju da potraže ljude koji inspirišu, jer žele da ovaj svet bude bolje mesto za život. Udruži se sa njima i napravićete čuda u ovom životu.

Prevela sa ovog sajta

Advertisements

Komentariši

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s